6 gedachtes over “Voor wie is poëzie? (13)

   1. Dat is zo. Als je schrijft stel je je sowieso kwetsbaar op. Soms wil je iets schrijven maar word je geremd door de lezer die je voor je ziet. Zeker als dat gaat om bijvoorbeeld een familielid of nabije kennis. Zij gaan namelijk vaak zoeken waar je bepaalde ideeën vandaan haalt.
    Een schrijfster die ik leerde kennen via het bloggen schreef vorig jaar een heuse thriller. Toen haar schoonmoeder die las, meende ze zich erin te herkennen… en niet van haar schoonste kant. En toen was er ruzie… Echt waar!

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.