16 gedachtes over “Genomineerd

 1. Ik ga je ermee feliciteren, want het is soweiso leuk als iemand jou heeft uitgekozen 🙂
  Ik dnek dat je je helemaal niet verplicht moet voelen om nadien anderen te nomineren en opdrachten te geven, hoor. Doe maar gewoon waar je zin in hebt! En een award op je blog zetten is altijd leuk, dus nog eens: gefeliciteerd!

  Geliked door 1 persoon

 2. Harme, ik kan je wel feliciteren. Maar helaas ben ik dichter en moet ik zeggen wat er op me hart ligt. Afgelopen weken kom ik geen blog tegen dat geen liebster award krijgt. Wat houdt het in je nomineert weer 10 en die 10 ook weer 10. Snap je hem. Ik ga zondag naar de uitreiking van de Oscars kijken. Niet omdat ik er een wil hebben, welnee, gewoon om het spektakel en wat gaan ze allemaal zeggen. Wat hebben ze aan.
  Maar ga jij zaterdag met je liebster award maar naar de supermarkt. Hou hem boven je hoofd en dan flink juichen af en toe.
  Heel veel plezier ermee. En waag het niet mij te nomineren. Ik heb al kasten vol prijzen hoor, me hele huis staat op ontploffen zoveel. Ah zit ik te overdrijven? Zou het wat uitmaken?

  Geliked door 1 persoon

  1. Nee, je hebt volkomen gelijk. Ik wist totaal niet waarover het gaat en wat dit inhoud, maar heb me er gisteravond in verdiept en heb sterke bedenkingen gekregen over deze BlogOscar. Vandaag of morgen zal ik er nog een blogje aan wagen, maar ik moet eerst diegenen die mij heeft genomineerd informeren of ik al dan niet verder ga.
   Overigens vind ik het fijn dat je met me meedenkt.

   Like

 3. Proficiat, hoor. Ik heb de nominatie al enkele keren gekregen en vond dat wel lief maar heb er niets mee gedaan. Je moet vragen beantwoorden, andere bloggers nomineren en zelf vragen voor hen opstellen. Voor mij past dat niet echt in mijn blog.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.