Ieder nadeel…


Met de trein naar het zuiden van Spanje voor twee weken vakantie betekent voor mij grotendeels wandelen in de heuvels en bergen van Andalusië. Natuurlijk hoopte ik van tevoren op een blauwe lucht met een mild november zonnetje, maar dat pakt toch anders uit.

Terwijl jullie thuis gekleed gaan in dikke wollen truien en gebreide wanten, zit ik hier midden in een levensgrote depressie. Gelukkig is deze depressie gediagnosticeerd bij de weergoden en niet bij mij persoonlijk. Maar hoe dan ook, weinig mild zonnetje dus en veel regen. 

Stiekem had ik daar rekening mee gehouden en voldoende warme- en regenkleding meegenomen in mijn rolkoffertje. Wandelen in de bergen heeft me in de loop der jaren geleerd hoe snel de weersomstandigheden in bergachtig gebied kunnen veranderen.

Ook vanmorgen weer geen zon te bekennen, maar de mij inmiddels bekende dreigende lucht. Toch op pad en ook vandaag weer voor een deel in de regen gelopen. Maar de quote van Cruijff “Ieder  nadeel heb z’n voordeel,” was zeker ook vandaag het geval, want zelden zag ik zulke mooie wolkenluchten. De ah’s en oh’s waren niet van de lucht, of eigenlijk juist wel.

Hoe dan ook, ik heb er natuurlijk foto’s van gemaakt en die deel ik graag met jullie. 

27 gedachtes over “Ieder nadeel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.