Sharing is Caring


Zoals de afgelopen jaren steeds het geval was, heeft Spotify ook dit jaar weer een lijst samengesteld met de muziek die ik in 2018 het meest via Spotify heb afgespeeld. 100 Nummers, 9 uur  en 3 minuten muziek.

Als ik het beluister is het een verrassende lijst geworden met een afwisseling van klassieke- en populaire muziek doorspekt met wereldmuziek, mantra’s en af en toe filmmuziek.

Wanneer je interesse hebt in mijn muzikaal 2018 en je hebt een gratis of betaald abonnement op Spotify -of je wilt dat nu direct afsluiten- hier is het jaar 2018 van Harme uitgedrukt in muziek.

Veel luisterplezier.

18 gedachtes over “Sharing is Caring

  1. Altijd leuk, een kijkje nemen in andermans muziek-lijst! Meestal krijg je dan toch een mooi beeld van de (gemoeds)toestanden / innerlijke reuringen van de persoon in kwestie.. Echter; jouw muzieklijst is voor mij (op enkele nummers na) ‘Chinees’ – Ik ga er zo een aantal proberen, toch wel benieuwd naar die vreemde namen 🙂 Maar verder houd ik het mooi bij je blogs – da’s toch iets helderdere taal (voor mij) 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat leuk dat je dat met ons deelt! Ik hou van nieuwe muziek ontdekken en ik zie in jouw lijst heel veel wat ik nog niet ken. Ik ga het straks lekker opzetten tijdens het studeren.
    Ik heb wel het idee dat de lijst niet helemaal klopt, bepaalde nummers heb ik naar mijn idee heel erg weinig afgespeeld en toch staan ze erin.
    Dit is mijn lijstje mocht je interesse hebben https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1EjyMUVrAX6gga?si=ArzqJyd4RqaTgnbxPx–HA

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.