Het is zover…


Het is mij een groot genoegen jullie te melden dat vandaag, vrijdag 06 mei, mijn boek TUSSENRUIMTE is verschenen bij Uitgeverij Boekscout. Je kunt het bestellen via de webwinkel van Boekscout of bij iedere boekhandel via het ISBN 9789464505320

Samenvatting van het boek:

Vijf jaar na het auto-ongeluk, waarbij de echtgenote van Daniël verongelukt, besluit hun dochter Noa een wandeltocht te gaan maken door de bergen op een eiland ergens in Europa. Noa wil deze tocht maken als voorbereiding op haar reis naar de Boeddhistische kloosters van Noord-India en Tibet. Ze is daar nooit eerder geweest, maar voelt door de afkomst van haar moeder en de dromen die zij over deze plaatsen heeft gehad een sterk verlangen er naar toe te gaan. Na bezorgd aandringen van Daniël, stemt Noa er uiteindelijk mee in dat hij meegaat.
Door een opmerkelijke gebeurtenis tijdens de bergwandeling worden ze geconfronteerd met de lotsbestemming van Noa.

Lees hieronder alvast een fragment uit het boek::

Waardoor Noa wakker is geworden weet ze niet. Is het door de pijn, het felle zonlicht dat op haar oogleden valt of door de harde ondergrond waarop ze ligt? Of misschien wel door dat zachte suizen wat ze hoort. In wezen is het meer ruisen, alsof ze aan het strand ligt en luistert naar het aanrollen van de golven die dan weer vlakbij, dan weer verder weg klinken. Met haar ogen gesloten blijft ze liggen en laat de gedachte aan de zee en het strand op zich inwerken.
Dan klinkt opnieuw het geruis, heel dichtbij nu, vlak boven haar en wanneer ze haar ogen opent schrikt ze van het grote vogellijf dat schuin boven haar voorbij vliegt en voor een kort moment het zonlicht blokkeert.

Verder lezen? Bestel het boek hier.

3 gedachtes over “Het is zover…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.