HARME BLOGT

marginale blogs van een 74 jarige

Mijn publicaties

1997 – Kort verhaal Afdruk in het kussen in literair tijdschrift Bunker Hill

=======

2018 – Roman Onzichtbare Grens

In Onzichtbare Grens wordt het verhaal verteld van de gecompliceerde vriendschap tussen twee mannen. Door de wijze waarop hun eerste ontmoeting plaatsvindt en de wezenlijke verschillen in hun karakters, zal de vriendschap nooit gelijkwaardig kunnen worden.

Beiden worstelen zij met hun verleden. Die worsteling zal één van hen uiteindelijk noodlottig worden.

Te bestellen via Uitgevrij Boekscout en via de boekhandel met ISBN: 978-94-022-4982-8

Reviews

2018-12-23 22:42:06 | Door: Beatrice | Waardering: 
Oprecht genoten van dit mooie en boeiende verhaal. Knap geschreven met juweeltjes van zinnen en gedachten. Een boek dat ik niet zomaar weg kon leggen. Aangename schrijfstijl. Leest vlot. Een echte aanrader!
2018-12-17 15:59:50 | Door: Kees Rink | Waardering: 
Ik kreeg dit boek volkomen toevallig in handen. De titel leek me een reisverhaal binnen te voeren en het is ook een reisverhaal, een mooi reisverhaal, niet alleen naar verre plekken, maar ook naar naaste zielen. Het samenzijn van de vrienden is soms ongemakkelijk en pijnlijk, net zoals het leven dat kan zijn. Het heen en weer springen tussen verleden en heden is boeiend, het houdt je nieuwsgierig en dwingt tot tussentijds reflecteren.

Het allermooiste stukje vond ik: "Op dat moment stak er een kille wind op. Vanaf het water kwam er mist opzetten. Het was of iemand met een penseel in golvende banen de lucht en de zee in enkele minuten lichtgrijs schilderde, streek voor streek steeds meer onze richting op."

Ik wil dit boek graag aanraden aan iedereen die van een goed verhaal en een goede schrijfstijl houdt!
Bravo!

=======

%d bloggers liken dit: