Ik mag weer


Morgen mag ik weer. Morgenochtend vertrek ik voor een lang weekeinde naar mijn zoon in Zuid Frankrijk. De laatste keer dat ik er naar toe ging was op 26 november.

Toen hij met zijn gezin van Parijs naar Saint Paul, bij Nice, vertrok, hebben we de afspraak gemaakt dat we elkaar minimaal 1 keer per 2 maanden zouden opzoeken.

Dat opzoeken komt er meestal op neer dat ik daar naar toe ga. Logisch. 2 Drukke banen en een gezin met 3 kinderen maakt dat het leven intensief wordt geleefd.  Bovendien is vliegen met 3 kinderen niet eenvoudig en ook duur. En last but not least, ik heb zeeën van tijd.

Maar nu is het dus meer dan 2 maanden geleden dat we elkaar zagen. Dat is lang, te lang vind ik. Vandaar dat ik morgen weer richting Cote d’Azur vlieg.

Dus even geen tijd voor het bloggen verwacht ik. Maar om jullie niet met een cold turkey op te schepen, zal ik morgen een kort verhaal posten.

Opdat jullie mij niet vergeten.

Bron afbeelding: Pixabay

28 gedachtes over “Ik mag weer

  1. Vergeten doe ik je sowieso niet 😀 ik wens je heel veel plezier bij je zoon en zijn familie. Ik hoop dat het weer meezit en dat je weer prachtige nieuwe herinneringen mag maken 😊😘

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.