VHB-syndroom


Ik heb vakantie lieve mensen.

Ergens aan de Nederlandse Noordzeekust staat een caravan (Kip uit 1978) waar ik de komende 14 dagen zal vertoeven. Ik zal er zeker gaan schrijven, maar ook wandelen, fietsen, aan het strand vertoeven als het weer het toelaat, lezen en ook proberen te bloggen.

Het woord proberen is wel belangrijk in deze zin, want ik noem mezelf een “Vaste-Honk-Blogger.” Kunnen anderen hun laptop of tablet te voorschijn halen in een café, op een terras of desnoods op de camping en vervolgens de mooiste blogs produceren, voor mij is dat lastig.

Ik ben verknocht aan mijn vaste werkplek met de dingen en de muziek om me heen waar ik me goed bij voel. En eigenlijk heb ik dan ook het liefst geen mens in mijn directe omgeving. Onder die condities werkt het creatieve proces van het schrijven bij mij het best.

Dus, wanneer jullie de komende dagen minder blogs van mij zullen zien verschijnen dan gewend, dan moet de oorzaak daarvan gezocht worden in het VHB-syndroom.

34 gedachtes over “VHB-syndroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.