Gat in de lucht


Vorige week woensdag had ik een afspraak bij de uitgeverij waar ik het manuscript van mijn roman naar toe had gestuurd. Het was een middag speciaal voor debutanten. Ik ben uitgebreid voorgelicht hoe de uitgeverij te werk gaat en welk pad bewandeld gaat worden wanneer mijn boek bij hen zou worden uitgegeven.

Na de pauze kreeg ik te horen wat de manuscriptbeoordelaars van mijn manuscript vonden en of de uitgeverij het boek wil uitgeven.

De feedback die ik op mijn manuscript kreeg was positief. Ik moet bekennen dat het positiever was dan ik had durven dromen. En ja, ze willen het boek graag uitgeven.

Je begrijpt het: Gat in de lucht gesprongen.

Ik moet dus nu het manuscript controleren op eventuele spelling-, stijl- en interpunctiefouten en het grafisch in orde maken zoals ik het het liefst wil hebben. Verder moet ik aan e gang met het cover; flaptekst schrijven, afbeelding zoeken welke ik op het omslag wil hebben en een foto van mezelf laten maken waarop ik op mijn voordeligst uitkom. Dat laatste zal overigens nog niet meevallen.

De planning is dat het boek eind van dit jaar verschijnt. Tegen die tijd zal ik ook de uitgever en definitieve titel aan jullie onthullen.

37 gedachtes over “Gat in de lucht

  1. Lieve Harme, wauw wauw wauw van je boek! Ik vind het zo goed van je en zo leuk voor je!! En voor ons! (Je weet dat ik van jouw schrijfsels hou…)
    Nu eerst: veel voorpret, lekker genieten. Liefs!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.